B2B auto import service

Het kan voor jouw bedrijf om verschillende redenen erg gunstig zijn om auto’s te importeren in plaats van deze in Nederland te kopen. FS[4]Trading heeft veel kennis en ervaring op het gebied van auto import en kan jou hiermee helpen, zodat jouw bedrijf veel geld kan besparen. Wij nemen jou het werk uit handen en bieden auto import service van aankoop tot en met transport en bezorging bij jouw bedrijf.

Auto import: wat komt er bij kijken?

Wil jij als garagebedrijf of autobedrijf een aantal auto’s kopen en importeren? Dan zijn er een aantal belangrijke dingen die je moet regelen voordat je ze in Nederland aan de man kunt brengen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de tenaamstelling, de APK, het op kenteken zetten, verzekeringen en transport naar Nederland. De auto import service van FS[4]Trading regelt in overleg met jou alle zaken die komen kijken bij de import van auto’s, zodat jij je met andere zaken bezig kunt houden.

Auto import service van FS[4]Trading

Welke auto’s wil ik kopen? Hoe krijg ik ze voor de beste prijs? Waar vandaan? En wat is de beste manier om ze te importeren? Dit zijn slechts enkele vragen waarop FS[4]Trading jou het antwoord kan leveren. Wij begeleiden jou met het vinden van de auto’s die jij wilt en helpen jou met het sluiten van de beste deal. Daarnaast regelen wij alle zaken die komen kijken bij het importeren van auto’s zodat jouw wagens snel in jouw garage in Nederland komen te staan. Door de auto import service van FS[4]Trading kun jij je met gerust hart met andere zaken bezig houden, terwijl wij de import van jouw auto’s regelen. Natuurlijk alleen onder jouw voorwaarden!

Meer weten over de auto import service van FS[4]Trading?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze auto import service? De medewerkers van FS[4]Trading beantwoorden graag jouw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.