Kernwaarden FS4Trading

Kennis en ervaring

Wij hebben de nodige kennis en ervaring op het gebied van in- en verkoop van auto’s met een sterke focus op de inkoop uit andere landen binnen Europa. Wij zijn geen doorsnee inkopers of verkopers maar wij verstaan ons vak erg goed.

Betrouwbare partner

Wat wij zeggen is wat wij doen. Wij maken het niet mooier dan dat het is. Ons woord is wat telt en wij houden ons aan wat wij hebben afgesproken. Mocht er in de praktijk onvoorziene omstandigheden ontstaan dan zoeken wij samen naar een gepaste oplossing. Voor, tijdens en na de deal zijn wij er nauw bij betrokken.

Proactief

In een continu veranderende markt verwachten de klanten dat wij weten wat men zoekt. Wij zijn zowel met onze klanten als leveranciers continu in contact om goed te weten wat er speelt in de markt. Dit geeft ons de kans om proactief te handelen en het verschil te kunnen maken. Wat vandaag de dag handel kan zijn is wellicht morgen alweer achterhaald.

Simpel en flexibel

Wij hebben geen dure panden of andere zaken die hoge kosten veroorzaken met als gevolg dat wij meer in rekening moeten brengen. Waar vele bedrijven inflexibel zijn kunt u bij ons juist op het tegenovergestelde rekenen.