Over ons

Wat doen wij?

Wij zijn een onderneming van deze tijd. Wij richten ons op het zoeken, aanbieden en verkopen van auto’s binnen en buiten Europa. Vandaag de dag is de gehele automotive sector in verandering en dat vraagt om een andere aanpak. Wij willen het juiste aanbod van onze leveranciers aanbieden bij de juiste klant. Wij zijn er voor u om dit zorgvuldig en toegewijd te doen. FS4trading werkt alleen Business to Business (B2B).

Wij  werken specifiek samen met vooraf zorgvuldig gescreende en betrouwbare leveranciers. Wij zijn continu bezig met het uitbreiden van ons netwerk van internationale contacten. Dit alles vraagt een uiterst goede samenwerking van alle partijen en dat maakt ons anders.

Alles draait om duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken. Onze onderneming heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan! Hierdoor hebben wij in de loop der jaren een zeer betrouwbare naam opgebouwd. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk. Wij verwachten professionaliteit van alle partijen dus u kunt dat ook van ons verwachten. Wij werken samen met vooraanstaande bedrijven die de auto’s niet als massa willen aanbieden maar juist specifiek kiezen voor een partner zoals wij.

Er is overal aanbod auto’s te vinden, maar zijn dit wel interessante auto’s? Kun je deze leverancier wel vertrouwen? En krijgt u wel alle bijbehorende documentatie van de auto’s? Dit zijn allemaal vragen die u in de weg kunnen staan om proactief te werken. Wij zijn van mening dat wij onze klanten en leveranciers zo kunnen bevoordelen dat er een betrouwbare en financieel interessante samenwerking ontstaat. Wij weten hoe het werkt in andere landen en ontzorgen de leverancier en klanten bij het tot stand komen van een samenwerking. Voor, tijdens en na het sluiten van een aankoop of verkoop zijn wij er voor u.

Test ons uit en u zult het zelf ervaren. Voor meer informatie of vragen omtrent onze onderneming of wat wij doen staan wij tot uw beschikking. Twijfel niet en neem contact met ons op!

Het FS4Trading Team